當前位置:广东十一选五缩号软件 > 自學考試 > 2020年自考《英語(二)》模擬試卷(三)

广东十一选五预测号码:2020年自考《英語(二)》模擬試卷(三)

發布時間:2019年12月30日 16:33:20 來源:環球網校 點擊量:

广东十一选五缩号软件 www.iwusb.com

自學考試報名、考試、查分時間 免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】自考英語(二)作為多個專業都要選擇的選考課程,對應的學分也高,本文環球網校自學考試頻道為您提供2020年自考《英語(二)》模擬試卷(三),想學習的你快來練習吧。

考期推薦:2020年4月全國各省自考考試時間匯總

2020年自考《英語(二)》模擬試卷(三)

第一部分、閱讀判斷(本題共10小題,每題1分,共10分。下面的短文后列出了10個句子,請根據短文的內容對每個句子做出判斷,如果該句提供的是正確信息,選擇A;如果該句提供的是錯誤信息,選擇B;如果該句的信息文中沒有提及,選擇C。)

1.Travel across Africa For six hours we shot through the barren landscape of the Karoo desert in South Africa. Just rocks and sand and baking sun. Knowing our journey was ending.Daniel and I just wan​ted to remember all we had seen and done. He used a camera. I used words. I had already fin​ished three notebooks and was into the fourth,a beautiful leather notebook I’d bought in a market in Mozambique. Southern Africa was full of stories and visions. We were almost drunk on sensations, the roaring of the water at Victoria Falls, the impossible silence of the Okavango Delta in Bot​swana. And then the other things:dogs in the streets, whole families in Soweto living in one room,a kilometre from clean water. As we drove towards the setting sun,a quietness fell over us. The road was empty—we hadn’t seen another car for hours. And as I drove,something caught my eye,something mov​ing close enough to touch them, to smell their hot breath. I didn’t know how long they had been there next to us. I shouted to Dan:"Look!"But he was in a deep sleep, his camera lying useless by his feet. They raced the car for a few seconds,then disappeared far behind us,a memory of heroic forms in the red landscape. When Daniel woke up an hour later I told him what had happened. “Wild horses?”he said.“Why didn’t you wake me up,Sophia?” "I tried. But they were gone after a few seconds." "Are you sure you didn’t dream it?" “You were the one who was sleeping!” “Typical”,he said. "The best photos are the ones we never take." We checked into a dusty hotel and slept the sleep of the dead.

第二部分、閱讀選擇(本題共5小題,每小題2分,共10分。閱讀下面短文,請從短文后所給各題的4個選項(A、B、C、D)中選出1個最佳選項。)

1.Student Financial Aid Director The University of Missouri invites nominations and applications for the position of Student Financial Aid Director to plan and direct the personnel, financial and operational ac​tivities of the Office of Student Financial Aid. Detailed Description of the Position •Lead the professional staff in the planning of student financial aid activities. Make sure all aid programs are managed within federal, state, NCAA and university rules and laws. •Direct the preparation of financial aid reports that detail the spending of all aid funds. •Manage the preparation and agree on spending for the department as for the scholar​ship budget( $ 44 million once a year). •Examine present scholarship policy to make sure of excellent management and, when necessary, propose new scholarships or connected plans to help achieve enrollment goals. •Employ, interview, hire, train, evaluate and instruct staff. Required Qualifications •Master"s degree •Five to eight years’ experience in student financial aid with increased levels and areas of responsibility including,but not limited to,managing one or more practical units with ex​perience in financial aid office operations •Wide knowledge of management and experience with management problems •Wide knowledge of national financial aid policy and rules •Excellent ability to lead and manage professionals , and support employees •Excellent ability to work effectively with people of different backgrounds and to work together across organizational fields •Strong spoken and written communication skills and translation skills including public speaking,experience with government and media relations,and experience in standing for or​ganizations to work effectively •Devotion to the Enrollment Management and institutional goals •For more details, applicants should apply online at http://hrs. missouri. edu/find-a- job/staff/index. php and should include a letter of application,resume and names of five pro​fessional references.

第三部分、概括段落大意和補全句子(本題共10小題,每題1分,共10分。閱讀下面短文,請完成短文后的2項測試任務。)

1.The Making of a Success Story IKEA is the world’s largest furniture retailer,and the man behind it is Ingvar Kamprad, one of the world’s most successful entrepreneurs. Born in Sweden in 1926, Kamprad was a natural business man. As a child,he enjoyed selling things and made small profits from sell​ing matches,seeds and pencils in his community. When Kamprad was 17,his father gave him some money as a reward for his good grades. Naturally he used it to start up a business IKEA. IKEA’s name comes form Kamprads’ initials (I. K. )and the place where he grew up (E and A). Today IKEA is known for its modern,minimalist furniture,but it was not a furniture company in the beginning. Rather, IKEA sold all kinds of miscellaneous goods. Kamprad’s wares included anything that he could sell for profits at low prices, including watches, pens and stockings. IKEA first began to sell furniture through a mail-order catalogue in 1947. The furniture was all designed and made by manufactures near Kamprad’s home. Initial sales were very en​couraging, so Kamprad expanded the product line. Furniture was such a successful aspect of the business that IKEA became solely a furniture company in 1951. In 1953 IKEA opened its first showroom in Almhult,Sweden, IKEA is known today for its spacious stress with furniture in attractive settings, but in the early 1950s, people ordered from catalogues. Thus response to the first showroom was overwhelming: people loved being able to see and try the furniture before buying it. This led to increased sales and the company continued to thrive. By 1955, IKEA was designing all its own furniture. In 1956 Kamprad saw a man disassembling a table to make it easier to transport. Kamprad was inspired. The man had given him a great idea: flat packaging. Flat packaging would mean lower shipping costs for IKEA and lower prices for customers. IKEA tried it and sales soared. The problem was that people had to assemble furniture themselves, but over time, even this grew into an advantage for IKEA. Nowadays,IKEA is often seen as having connota​tions of self-sufficiency. This image has done wonders for the company, leading to better salesand continued expansion.

第四部分、填句補文(本題共5小題,每題2分,共10分。下面的短文有5處空白,短文后有6個句子,其中5個取自短文,請根據短文內容將其分別放回原有位置,以恢復文章原貌。)

1.Life Without Limits _____1___No arms to wrap around some​one, no hands to experience touch, or to hold another hand with, Or what about being born without legs? Having no ability to dance, walk, run, or even stand on two feet. Now put both of those scenarios together:no arms and no legs. What would you do? ____2____ Born in 1982 in Melbourne, Australia, without any medical explanation or warning, Nich​olas Vujicic came into the world with neither arms nor legs. Having had an uneventful preg​nancy and no family history to expect this condition, imagine the shock his parents felt when they saw their first born,brand new baby boy,only to find he was what the world would con​sider imperfect and abnormal. How would their son live a normal,happy life?___3____ Little did they know that this beautiful limbless baby would one day be someone who would inspire and motivate people from all walks of life,touching lives all over the world. ___4___He adapted to his situation and found ways to accomplish tasks that most people could only do by using their limbs, such as cleaning teeth, brushing hair, typing on a comput​er ,swimming,playing sports,and much more.___5___In grade seven Nick was elected captain of his school and worked with the student council on various fund-raising events for local charities and disability campaigns.

A.By the age of 19,Nick had started to fulfill his dream of encouraging others by sha​ring his story through motivational speaking.

B.As time went by, Nick began to embrace his situation and achieve greater things.

C.How would that affect your everyday life?

D.Imagine being born without arms.

E.As Nick grew up, he learned to deal with his disability and started to be able to do more and more things on his own.

F.What could he ever do or become when living with what the world would see as such a massive disability?

第五部分、填詞補文(本題共10小題,每題1.5分,共15分。下面的短文有10處空白,短文后列出12個詞,其中10個取自短文,請根據短文內容將其分別放回原有位置,以恢復文章原貌。)

1.Hitchhiking When I was in my teens and 20s, hitchhiking was a main form of long-dis​tance transport. The kindness or curiosi​ty of strangers ___1____ me all over Europe,North America, Asia and southern Africa. Some of the lift-givers became friends,many provided hospitality ___2____the road. Not only did you find out much more about a country than when traveling by train or plane,but also there was that element of excitement about where you would finish up that night, Hitchhiking featured importantly in Western culture. It has books and songs about it. So what has happened to ____3____ ? A few years ago, I asked the same question about hitchhiking in a column on a news​paper. ___4______ of people from all over the world responded with their view on the state of hitchhiking. "If there is a hitchhiker"s heaven it must be Iran," came one reply. Rural Ireland was recommended as a friendly place for hitchhiking,____5____ was Quebec, Canada一"if you don"t mind being berated for not speaking French." But while hitchhiking was clearly still alive and well in many parts of the world, the_____6____ feeling was that throughout much of the west it was doomed. With so much news about crime in the media, people assumed that anyone on the open road without the money for even a bus ticket must present a danger. But do we ___7___ to be so wary both to hitchhike and to give a lift? In Poland in the 1960s,according to a Polish woman who e-mailed me,"the authorities introduced the Hitchhiker"s Booklet. The booklet contained coupons for drivers,so each time a driver ___8____ somebody,he or she received a coupon. At the end of the season,drivers who had picked up the most hikers were rewarded with various prizes. Everybody was hitchhiking then." Surely this is a good idea for society. Hitchhiking would increase respect by breaking down____9___between strangers. It would help fight global warming by cutting down on fuel consumption as hitchhikers would be using existing fuels. It would also improve educational standards by delivering instant ___10_____ in geography, history, politics and sociology.

A.need

B.picked up

C.as

D.barriers

E.general

F.lessons

G.for

H.It

I.Debates

J.On

K. Hundreds

L. took

第六部分、完形補文(本題共15分。下面的短文有10處空白,每空1.5分。每處空白后的括號內有一個詞,請根據短文內容將其正確的形式填入文中,以恢復文章原貌。)

1.Water From the beginning, water has furnished man with a source of food and a highway to travel upon. The first civilization___41___ (arise) where water was a dominant element in the environment, a challenge to ___42___ (man) ingenuity. The Egyptians invented the 365-day calendar in response to the Nile’s annual ____43___ (flood). The Babylonians. who were among the most famous law-makers in ancient times,invented laws regulating water usage. Water ___44__ (inspire)the Chinese to build a 1000-mile canal, a complex system which, after nearly 2,500 years, remains still ____45___ (practical) in use and still commands the astonishment of engineer. But the ancients never found complete _____46__ (solution) to their water problems. The Yellow River is also ____47___ (know) as "China"s Sorrow"; it is so unpredictable and ___48___(danger)that in a single flood it has caused a million deaths. Floods slowed the great civilization of the Indus River Valley, and ____49___ (adequate) drainage ruined much of its land. Today water dominates man as it always has done. Its __50___(present) continues to govern the location of his homes and cities.

第七部分、短文寫作(本題共30分。)

1.請根據所提供的材料中的要求寫一篇150詞左右的英語短文。

Steve Jobs was the most celebrated, successful business executive of his generation, yet he flouted many basic tenets of business wisdom. In his many public appearances as the head of a large public corporation, he rarely sounded like one. He introduced the first Macintosh by quoting Bob Dylan, and he took to saying that Apple sat "at the intersec​tion of the liberal arts and technology. " What do you think of Steve Jobs?

報名自考的考生可 免費預約短信提醒服務。屆時報名、準考證打印、成績查詢、證書領取時間會短信通知您。

環球網校提示您:以上就是2020年自考《英語(二)》模擬試卷(三),點擊下方“免費下載”按鈕,可以免費下載2019年10月自考真題以及答案解析!

分享到: 編輯:穆畢艾

自學考試相關文章推薦

|

自學考試最新文章推薦

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部