當前位置:广东十一选五缩号软件 > 自學考試 > 2020年自考《英語(二)》模擬試卷(二)

广东十一选五走势图一定牛:2020年自考《英語(二)》模擬試卷(二)

發布時間:2019年12月30日 16:33:20 來源:環球網校 點擊量:

广东十一选五缩号软件 www.iwusb.com

自學考試報名、考試、查分時間 免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】自考英語(二)作為多個專業都要選擇的選考課程,對應的學分也高,本文環球網校自學考試頻道為您提供2020年自考《英語(二)》模擬試卷(二),想學習的你快來練習吧。

考期推薦:2020年4月全國各省自考考試時間匯總

第一部分、閱讀判斷(本題共10小題,每題1分,共10分。下面的短文后列出了10個句子,請根據短文的內容對每個句子做出判斷,如果該句提供的是正確信息,選擇A;如果該句提供的是錯誤信息,選擇B;如果該句的信息文中沒有提及,選擇C。)

1.The Forbidden Apple New York used to be the city that never sleeps. These days it’s the city that never smokes, drinks or does anything naughty(at least, not in public). The Big Apple is quickly turning into the Forbidden Apple. If you wanted a glass of wine with your picnic in Central Park, could you have one? No chance.Drinking alcohol in public isn’t allowed. If you decided to feed the birds with the last crumbs of your sandwich, you could be arrested. It’s illegal. If you went to a par for a drink and a cigarette, that would be OK, wouldn’t it? Er...no. You can’t smoke in public in New York City. What's going on? Why is the city that used to be so open-minded becoming like this?The mayor of New York is behind it all. He has brought in a whole lot of new laws to stop citizens from doing what they want, when they want. The press are shocked. Even the New York police have joined the argument. They recently spent $100,000 on a “Don’t blame the cop”campaign. One New York police officer said, “We raise money for the city by giving people fines for breaking some very stupid laws.It"s all about money.” The result is a lot of fines for minor offences. Yoav Kashida, an Israel tourist, fell asleep on the subway. When he woke up, two police officers fined him because he had fallen asleep on two seats( you mustn’t use two seats in the subway ). Elle and Serge Schroitman were fined for blocking a driveway with their car. It was their own driveway. The angry editor of Vanity Fair magazine, Graydon Carter, "says. Under New York City law it is acceptable to keep a gun in your place of work, but not an empty ashtray. "He should know. The police came to his office and took away his ashtray. But not all of New York’s inhabitants are complaining. Marcia Dugarry, 72, said, "The city has changed for the better. If more cities had these laws. America would be a better place to live. "Nixon Patrick. 38, a barman, said, "I like the new laws. If people smoked in here.we’d go home smelling of cigarettes." Recent figures show that New York now has fewer crimes per 100, 000 people than 193other US cities. And it’s true—it’s safer, cleaner and more healthy than before. But let’s be honest—who goes to New York for its clean streets?

第二部分、閱讀選擇(本題共5小題,每小題2分,共10分。閱讀下面短文,請從短文后所給各題的4個選項(A、B、C、D)中選出1個最佳選項。)

1.The World Cup This summer’s World Cup competi​tion will see teams competing to play the world’s best football. But the football they play will not all be of the same kind. The fans expect different styles of play from Brazil, Germany, or Italy. What makes Brazilian football Brazilian? Our style of playing football contrasts with the Europeans because of a combination of qualities of surprise, accuracy and good judgment. This style has won Brazil five world cups. Yet many Brazilian fans only count four of these victories. In 1994, the team abandoned this style for modern, scientific training and tactics.The team won the cup, but in a boring way. The Italians think differently. "To many Italians, the score 0-0 has a glorious quality suggesting perfection, "says the British football writer Simon Kuper. In the Italian culture the idea of face is very important. This is why Italian teams are traditionally built around strong defences. The Dutch footballer Johan Cruyff once said that Italian teams never exactly beat you. It’s just that you often lose to them. In Holland, there is a tradition of decision making through argument and discussion. It is a society where everybody is expected to have a point of view. "Every Dutch player wants to control the game, "says Arnold Muhren. "You play football with your brains and not your feet." "A Dutch player argues," says Simon Kuper. " An English player obeys his superior. He is a soldier. " The qualities valued in English football are military—strength, aggression and courage. This can make for exciting football. But it also means that the English find it difficult to use skillful players. David Beckham is usually criticized for his failure to defend—despite the fact that he is an attacker. If the English like to fight. the Germans like to win. In recent years, Germany has tried to change its image as a country of ruthless efficiency and a desire for victory at all costs. But Germans are quite happy for these qualities to remain in their national football team. "Foot-ball is a simple game," Gary Lineker once said. "You kick a ball about for ninety minutes and in the end the Germans win." It"s difficult to predict who will win this year’s World Cup. There is no strong favorite.But a look at the track record of previous winners shows that it is the nations with the strongest national characteristics in the football that perform best. It seems that you need to know where you come from if you want to get to the top.

第三部分、概括段落大意和補全句子(本題共10小題,每題1分,共10分。閱讀下面短文,請完成短文后的2項測試任務。)

1.Things to know about the U. K. From Buckingham Palace to Oxford, the U. K. is loaded with wonderful icons of past eras. But it has also modernized with confidence. It"s now better known for vibrant cities with great nightlife and attraction. Fashions, fine dining, clubbing, shopping——the U. K. is among the world’s best. Most people have strong preconceptions about the British. But if you"re one of these people,you’d be wise to abandon those ideas. Vistit a nightclub in one of the big cities,a football match ,or a good local pub and you might more readily describe the English people as humorous and hospitable. It"s certainly true that no other country in the world has more birdwatchres, sports supporters, pet owners and gardeners than the U. K. Getting around England is pretty easy. Budget airlines like EasyJET and Rynnair f1y domestically. Trains can deliver you very efficiently from one major city to another. Long distance express buses are called coaches. Where coaches and buses run on the same route, coaches are more expensive (though quicker) than buses. London’s famous black cabs are excellent but expensive. Minicabs are cheaper competitors, with freelance drivers. But usually you need to give a call first. London"s underground is called the Tube. It"s very convenient and can get you to almost any part of the city. The U. K. is not famous for its food. But you still need to know some of the traditional English foods. The most famous must be fish and chips. The fish and chips are deep fried in f1our. English breakfast is something you need to try. It is fried bacon,sausages,fried eggs, black pudding,fried tomatoes,fried bread and baked beans,with toast and a pot of tea. Other things like shepherd"s pie and Yorkshire pudding are also well-known as a part of English food culture. Pubbing and c1ubbing are the main forms of English nightlife,especially for the young. Pubbing means going to a pub with friends, having drinks, and chatting. Clubbing is different from pubbing and includes going to a pub,or a place of music,or a bar,or any other places to gather with friends. Clubbing can be found everywhere. Usually there is some kind of dress code for c1ubbing,such as no jeans,no sportswear,or smart clubwear,while pubbing is much more casual.

第四部分、填句補文(本題共5小題,每題2分,共10分。下面的短文有5處空白,短文后有6個句子,其中5個取自短文,請根據短文內容將其分別放回原有位置,以恢復文章原貌。)

1.Work Is a Blessing I grew up in Lakeland, LA,one of 12 children, We all lived on my parents’ subsistence farm, We grew cotton, sugar cane, corn, hogs, and chickens and had a large garden, but it didn’t bring in much cash.____26___ We milked 65 cows at 5 in the morning and again at 2 in the afternoon, seven days a week. In the kitchen one Saturday before daylight, I remember complaining to my father and grandfather about having to go mile those cows. ____27____ I looked at those two men who had worked harder than I ever had—my father eking out a living on that farm and my grandfather farming and working as a carpenter during the Depression. _____28____ Going to college was a rare privilege for a kid from Lakeland. My father told me if I picked something to study that I liked doing,I’d always look forward to my work. But he also added,“Even having a job you hate is better than not having a job at all.”____29___And what started out as an obligation to the Army became a way of life that I stayed committed to for 37 years,three months and three days. In the late 1980s,during a visit to Bangladesh,I saw a woman with a baby on her back, breaking bricks with a hammer. I asked a Bangladesh military escort why they weren’t using a machine,which would have been a lot easier. He told me a machine would put that lady out of work. ____30___ And as bad as that woman’s job was it was enough to keep a small family alive. It reminded me of my father’s words: To work is a blessing.

A.Breaking those bricks meant she could earn enough money to feed herself and her baby that day.

B.I had a feeling I had been told something really important, but it took many years be​fore it sank in

C.So when I was 12,1 got a part-time job on a dairy farm down the road, helping to milk cows.

D.I wanted to be a farmer, but I joined the ROTC program to help pay for college.

E.My father said,"Ya know,boy,to work is a blessing."

F.I don"t think I will ever quit working.

第五部分、填詞補文(本題共10小題,每題1.5分,共15分。下面的短文有10處空白,短文后列出12個詞,其中10個取自短文,請根據短文內容將其分別放回原有位置,以恢復文章原貌。)

1.The Difference between Man and Computer What makes people different from computer programs? What is the missing element that our theories don’t yet ____31___ for? The answer is simple:people read newspaper stories for a reason:to learn more about what they are interested in. Computers,on the other hand, don’t. In fact, computers don’t ____32_____ have interests; there is nothing in particular that they are trying to find out when they read. If a computer ____33____ is to be a model of story under- standing,it should also read for a "purpose". Of course,people have several goals that do not make ____34___ to attribute to computers. One might read a restaurant guide in order to satisfy hunger or entertainment goals, or to _____35____a good place to go for a business lunch. Computers do not get hungry,and computers do not have business lunches. However, these physiolgical and social goals give ______36____ to several intellectual or cogni​tive goals. A goal to satisfy hunger gives rise to goals to find information about the name of a restaurant which _____37_____ the desired type of food, how expensive the restaurant is, the loca​tion of the restaurant, etc. These are goals to ___38_____ information or knowledge, what we are calling learning goals. These goals can be held by computers too;a computer _____39____ "want" to find out the location of a restaurant, and read a guide in order to do so in the same way as a person might. While such a goal would not _____40____ out of hunger in the case of the computer, it might well arise out of the "goal" to learn more about restaurants.

A.account

B.might

C.look

D.and

E.even

F.program

G.find

H.arise

I.acquire

J.sense

K.serves

L.rise

第六部分、完形補文(本題共15分。下面的短文有10處空白,每空1.5分。每處空白后的括號內有一個詞,請根據短文內容將其正確的形式填入文中,以恢復文章原貌。)

1.Tweenager Have you heard of the term"tweenager"? It"s a new word being ___1____( use) in the UK to describe children at about 10-12 years old. Why are the media suddenly referring to kids in this way? Well, more and more companies are _____2____ (begin )to create products and services for tweenagers, The Disney company sells the Hannah Montana television show, music, films and products to tweenagers and their parents. You can get everything from ___3____ (brand) lunch boxes and cellphones to fan magazines and clothing. The High School ____4____ (music)series of films is also intended for the tweenage audience. So, it"s all about sales, which ___5____(tell) us tweenagers must have more money, ___6___ (free) and influence upon their parents than they have ever had before. Most children in the UK today get ___7____(much) pocket money than the kids did a decade ago. In spite of the credit trouble, parents have more money to give than ____8____(previous), since parents are having fewer children on average than in the past. In addition, divorce rate in the UK is continually rising and the parents spend __9___(little)time with their children than they used to. So, many parents are under constant pressure from commercial____10____ (market) and the requests of their children.

第七部分、短文寫作(本題共30分。)

1.隨著現代人休閑時間的增多,旅游度假成為人們休閑娛樂的主要方式。請結合下列表格, 以How People Spent Their Holidays為題,寫一篇150詞左右的英語短文,談談你的看法。

報名自考的考生可 免費預約短信提醒服務。屆時報名、準考證打印、成績查詢、證書領取時間會短信通知您。

環球網校提示您:以上就是2020年自考《英語(二)》模擬試卷(二),點擊下方“免費下載”按鈕,可以免費下載2019年10月自考真題以及答案解析!

分享到: 編輯:穆畢艾

自學考試相關文章推薦

|

自學考試最新文章推薦

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部