當前位置:广东十一选五缩号软件 > 自學考試 > 自學考試考試題庫 > 自學考試模擬試題 > 2020年自考《英語(二)》強化試卷(一)

广东十一选五苹果下载软件助手:2020年自考《英語(二)》強化試卷(一)

發布時間:2019年12月30日 16:33:21 來源:環球網校 點擊量:

广东十一选五缩号软件 www.iwusb.com

自學考試報名、考試、查分時間 免費短信提醒

地區

獲取驗證 立即預約

請填寫圖片驗證碼后獲取短信驗證碼

看不清楚,換張圖片

免費獲取短信驗證碼

【摘要】自考英語(二)作為多個專業都要選擇的選考課程,對應的學分也高,本文環球網校自學考試頻道為您提供2020年自考《英語(二)》強化試卷(一),想學習的你快來練習吧。

考期推薦:2020年4月全國各省自考考試時間匯總

2020年自考《英語(二)》強化試卷(一)

第一部分、閱讀判斷(本題共10小題,每題1分,共10分。下面的短文后列出了10個句子,請根據短文的內容對每個句子做出判斷,如果該句提供的是正確信息,選擇A;如果該句提供的是錯誤信息,選擇B;如果該句的信息文中沒有提及,選擇C。)

1.Job or Money? Would you quit your job if you didn't need the money? In a 1990 poll by the Gallop Or​ganization, many people said quitting work was an important reason to be rich. Yet research​ers find that work is one of life's chief satisfactions for people. Consider W. Berry Fowler. In 1979, Fowler started a tutoring company that became so successful he was able to sell out and retire in 1978—a multimillionaire at 40. He bought a 50-foot cabin cruiser and a house in Hawaii,and busied himself vacationing. But after five years of perpetual vacation, Fowler began to miss the challenges of work. So in 1992, he bought a fitness chain for children and now spends 75 hours a week immersed in balance sheets and staff meetings. "My best days on the golf course weren't half as much fun as a good day at the office,"he says. A job, studies show, is more than a paycheck. Doing something well can increase confi​dence and self-worth. When sociologist H.Ray Kaplan surveyed 139 lottery millionaires, he discovered 60 percent continued working at least a year after they'd won. If jobs are so important, wouldn't salary size be a gauge of job satisfaction? Americans think so. A survey conducted last year by Roper Starch Worldwide, Inc., found that almost 70 percent of the respondents said they would be happier if their families had twice as much household income. Yet studies show that job satisfaction comes less from how much people earn than from the challenge of their jobs and the control they are able to exert, Work that doesn't engage a person will never seem rewarding,no matter how lucrative it becomes.

第二部分、閱讀選擇(本題共5小題,每小題2分,共10分。閱讀下面短文,請從短文后所給各題的4個選項(A、B、C、D)中選出1個最佳選項。)

1.Children´s Self-Control Teaching your child self-control will help him get along with others, make good choices and stay safe. Teaching self-control starts early and truly and never stops. The thoughtful parent knows that each child is an individual with a will of its own. Respect for a child"s need will be balanced with respect for the need of others. Teaching your child self-control involves helping him to:think before acting; control impulse; weigh consequences; make safe and acceptable choices. Knowing what to expect from your child at each stage of growth will provide guideposts as your child grows. Lessons in self-control need to be age-appropriate. Parents also need to agree on clear limits and boundaries as well as reasonable consequences at each stage of development. It is important to be a model of self-control for your child. Controlling the urge to yell when in a frustrating situation will show your child it can be done. Considering consequences by thinking aloud will give your child a living example of thinking before acting. Your everyday display of kindness, patience and thoughtful regard will go farther than anything else! Babies and toddlers experience frustration often as they do not have the means to communicate or acquire what they need and want. Distracting the very young children can work sometimes. As preschoolers get older, say age two or beyond, they may need to cool down. Placing them on a chair for a minute or two may stop out-of-control behavior. As soon as the child settles,he should be allowed to move from the time-out area. This can be an effective way of teaching early self-control. If you find you are not able to handle your young child"s frustration, it is important to get help from a counselor. He will help you to find ways to deal with your own feelings of frustration.

第三部分、概括段落大意和補全句子(本題共10小題,每題1分,共10分。閱讀下面短文,請完成短文后的2項測試任務。)

1.Waste Not,Want Not Bob and Clara Darlington, who own and run a farm in the North of England,have always looked for new ways of making money out of the produce they grow. Their success began when they established a shop on their farm,so that people could come and buy fresh vegeta​bles directly from them. The business was an immediate success,and soon scored top marks in a competition set up by the Farm Retail Association to find the best farm shop in the country. The Association’s inspectors found the Darlingtons’shop offered excellent service and value for money as well as quality fruit and vegetable. Clara Darlington is a trained chef and, in addition to a range of home-grown foods and Other local produce,she began offering a variety of prepared meals which she had made her​self in the farmhouse kitchen, A small cafe alongside the farm shop was soon added, with eve​rything that visitors could taste on the menu also being for sale in the shop. Clara admits that starting the business was expensive,and she has worked very hard,but maintains that if the product is good, the public recognize this and buy it. "I aim to offer the highest quality to our customers, whether they come in for a loaf of bread, or take a whole dinner-party menu. I take it as a compliment if people take home one of my dishes to serve to their family and friends and get away with pretending they made it themselves." So it was that the couple realized that they had a surplus of misshapen or damaged vege​tables grown on the farm which were unsuitable for selling in the shop. Clara,not wishing to see them get thrown away, decided to turn them into soup. The soup met with the immediate approval of customers to the shop and Clara now pro​duces ten different varieties. She spent much of the summer traveling up and down to London by rail, doing presentations of the soups. As a result, they are now served in first-class rail​way restaurant cars belonging to three companies as well as being stocked by a number of high-class London stores.

第四部分、填句補文(本題共5小題,每題2分,共10分。下面的短文有5處空白,短文后有6個句子,其中5個取自短文,請根據短文內容將其分別放回原有位置,以恢復文章原貌。)

1.Split Milk ____1_____He was interviewed by a newspaper reporter who asked him why he was so much more creative than the average person; what set him so far apart from others? ____2____He had been trying to remove a bottle of milk from the refrigerator when he lost his grip on the slippery bottle and it fell, spilling its contents all over ther kitchen floor--a veritable sea of milk! When his mother came into the kitchen, instead of yelling at him, giving him a lecture, or punishing him. she said, "Robert, what a great and wonderful mess you have made! ____3____Well, the damage has already been done. Would you like to get down and play in the milk for a few minutes before we clean it up?" Indeed, he did. After a few minutes, his mother said, "You know, Robert, whenever you make a mess like this, eventually you have to clean it up and restore everything to its proper order. So, how would you like to do that? ____4____ Which do you prefer?" He chose the sponge and together they cleaned up the spilt milk. His mother then said, "You know, what we have here is a failed experiment in how to effectively carry a big milk bottle with two tiny hands. Let"s go out in the back yard and fill the bottle with water and see if you can discover a way to carry it without dropping it." The little boy learned that if he grasped the bottle at the top near the lip with both hands, he could carry it without dropping it.____5____

A. He responded that,in his opinion,it all came from an experience with his mother that occurred when he was about two years old.

B. What a wonderful lesson!

C. Have you heard of the story about spilt milk?

D.I have rarely seen such a huge puddle of milk.

E.I recently heard a story about a famous research scientist who had made several very important medical breakthroughs.

F. We could use a sponge, a towel, or a mop.

第五部分、填詞補文(本題共10小題,每題1.5分,共15分。下面的短文有10處空白,短文后列出12個詞,其中10個取自短文,請根據短文內容將其分別放回原有位置,以恢復文章原貌。)

1.Working Mothers Carefully conducted researches that have followed the children of working mothers have not been able to show any long-term problems, compared with children whose mothers stayed at home. My personal 1 is that mothers should be allowed to work if they wish. Whether we like it or not, there are a 2 of mothers who just have to work. There are those who have invested such a big part of their lives in establishing a career that they cannot 3 to see it lost. Then there are many who must work out of pure economic necessity. Many mothers are not 4 out to be full-time parents. After a few months at home with a much loved infant .they fell trapped and isolated. There are a number of options when it 5 to choosing childcare. These range from child minders and nannies through to Granny or the kind lady across the street. 6 ,however,many parents don"t have any choice;they have to accept anything they can get. Be pre​pared ! No exception how good the childcare may be, some children are going to protest wildly if they are left. This is a 7 normal stage of child development. Babies separate well in the first six months, but soon after that they start to get a crush on Mum and close family members. Make sure that in the first week you allow 8 time to help your child settle in. All children are different. Some are independent, while others are more attached to their mothers. Remember that if you want to 9 the best for your children.it"s not the quantity of time you spend with them,it"s the 10 that matters.

A. perfectly

B. view

C. plenty of

D. number

E. attitude

F. certainly

G. afford

H. in reality

I. comes

J. cut

K. do

L. quality

第六部分、完形補文(本題共15分。下面的短文有10處空白,每空1.5分。每處空白后的括號內有一個詞,請根據短文內容將其正確的形式填入文中,以恢復文章原貌。)

1.Dogs Owing a dog is a huge responsibility,and one of the responsibilities is ____41___ (take) your dog on a walk. Everyone wants to make sure his dog ___42____ (get) enough exercise, but how far should he walk his dog? There is not only one single right answer to this question. Some dogs will do fine with a two-block walk, while ____43___ (other) can go two miles. A good rule of thumb is that the shorter the dog’s legs, the _____44____ (little) distance he can go. A dog’s breed is important as well. Short-legged breeds won’t be able to walk as far as breeds with long-legged ___45_____ (build). The walking environment is also a factor. Hot weather will not only make a dog tired due to ____46___ (overheat),but it can be painful for the dog"s paws. Dogs can also walk farther on dirt trails than on ____47____ (sidewalk) , because rough concrete can be hard on the pads of their feet. Your ____48____ (dog) age and general health are important as well. If your dog doesn’t usu​ally get much exercise,you won’t want to start him off with a three-mile jog. ____49___ (gradu​al) extend the length of his walks to build his endurance. Arthritis,heart disease,and a num​ber of other health ____50____ (concern) could also affect the length of dogs’ walks. If your dog has health problems, discuss how far he can walk and how much exercise he should get with your veterinarian.

第七部分、短文寫作(本題共30分。)

1.請根據下列內容撰寫一篇150詞左右的英語短文。

Many young people choose to overwork in order to make more money; however, persistent overwork will affect their health in the long run. What is your opinion on this?

報名自考的考生可 免費預約短信提醒服務。屆時報名、準考證打印、成績查詢、證書領取時間會短信通知您。

環球網校提示您:以上就是2020年自考《英語(二)》強化試卷(一),點擊下方“免費下載”按鈕,可以免費下載2019年10月自考真題以及答案解析!

分享到: 編輯:穆畢艾

綁定手機號

應《中華人民共和國網絡安全法》加強實名認證機制要求,同時為更加全面的體驗產品服務,煩請您綁定手機號.

預約成功

本直播為付費學員的直播課節

請您購買課程后再預約

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部